VEELGESTELDE VRAGEN

Ik wil mijn bestelling retourneren

Als u een account heeft bij Turksfruitwinkel.nl kunt u uw zending altijd gratis retourneren binnen de retourtermijn van 14 dagen.
Heeft u nog geen account? Zorg er dan voor dat u deze aanmaakt vóór of tijdens het bestellen. Zo bent u er zeker van dat u uw artikel
gratis kunt retourneren. Zodra u een account heeft, kunt u uw retourzending aanmelden via het retourportaal. Deze is te benaderen
via het welkomstmenu.

 

 

Waarom zie ik geen keurmerk staan op jullie website?

Sinds 2013 is Turksfruitwinkel.nl een online begrip. Wij hebben er bewust voor gekozen ons niet aan te sluiten bij een keurmerk. De reden daarvoor is heel simpel: Met een keurmerk betaal je een hoog bedrag om een logo op je website te mogen vertonen. Bij online consumenten wordt hierdoor de indruk gewekt dat een site te vertrouwen is, terwijl een keurmerk in onze ogen eigenlijk nietszeggend is. Wij zijn van mening dat wij het geld dat andere webshops uitgeven aan het mogen vertonen van een dergelijk keurmerk, veel beter besteed kan worden aan het verbeteren van onze dienstverlening. Daarnaast verwachten wij dat de samenwerking die wij in 2015 met bol.com zijn aangegaan, genoeg vertrouwen wekt bij onze klanten. Twijfelt u alsnog? Neem dan gerust een kijkje bij onze beoordelingen.

Hoeveel verzendkosten brengen jullie in rekening?

De populariteit van online bestellen blijft toenemen. Het grootste struikelpunt voor de online klant blijft echter het betalen van hoge verzendkosten. Dit begrijpen wij maar al te goed, daarom hanteren wij voor bestellingen binnen Nederland slechts €3,99 aan verzendkosten. Bij bestellingen boven de €40 hoeft u zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen!*

*Bij verzendingen naar andere landen binnen Europa hanteren wij een standaardbedrag van €6,99, ongeacht het bestelbedrag.

Ik wil graag een (kopie) van mijn factuur ontvangen, kan dat?

U kunt uw factuur opvragen in uw account onder mijn bestellingen. Heeft u geen account? Neem dan contact met ons op.

VERZENDEN JULLIE OOK NAAR HET BUITENLAND?

Turksfruitwinkel.nl verzendt (naast Nederland) ook naar:

 • België
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Hongarije
 • Luxemburg
 • Oostenrijk
 • Polen
 • Tsjechië
 • Verenigd Koninkgrijk*Voor deze bestellingen wordt altijd een vast bedrag aan verzendkosten gerekend van €6,99.
  Wij hanteren bij internationale zendingen een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.  Staat jouw land niet aangegeven? Neem gerust contact met ons op. We helpen je dan graag verder.

WANNEER HEB IK MIJN BESTELLING IN HUIS?

Wij doen ons uiterste best om al onze bestellingen op tijd te bezorgen. Tevreden klanten zijn voor ons namelijk erg belangrijk. Als uw bestelling bij wijze van hoge uitzondering onverhoopt niet op tijd verzonden kan worden, dan zullen wij u hier altijd van op de hoogte stellen. In de tabel hieronder kunt u zien wanneer uw bestelling wordt afgeleverd.


                     *mits op voorraad

MIJN BESTELLING IS NIET COMPLEET, WAT NU?

Vervelend om te horen dat uw bestelling niet in goede orde is ontvangen. Wij raden u in dit geval aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat deze u een passende oplossing kan bieden.

MIJN BESTELLING IS BESCHADIGD/KAPOT/DEFECT, WAT NU?

Als u uw bestelling beschadigd of defect heeft ontvangen dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Er zijn daarbij twee opties:

– U ontvangt een terugbetaling
– U ontvangt een nieuw artikel

Wij raden u aan om uw retour per e-mail te melden via info@turksfruitwinkel.nl. Vervolgens kunt u uw pakket (met een kopie van de factuur) opsturen naar:

Turksfruitwinkel.nl
t.a.v. RETOUREN
Willem Hubertstraat 55
5213SV  ‘s-Hertogenbosch

BEL ONZE KLANTENSERVICE

+31 73 690 9951